FİTRE VE ZAKATLARINIZI, 3 AYLIK ALP BEBEĞE VEREBİLİRSİNİZ

SMA Tip1 hastası olan 3 aylık Alp bebeğin babası ve teyzesi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti. Başkan Şahiner tüm Sungurlulara çağrıda bulunarak fitre ve zekatlarını Alp bebeğe vermelerini istedi.

Başkan Şahiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yavrumuzun babası Mustafa bey ve teyzesi Sevilay hanım desteklerimiz için teşekkür ziyaretinde bulundular. Ailemize Sungurlu Belediyesi ve şahsım olarak tıpkı Zehra Meva yavrumuzda olduğu gibi elimizden gelen her türlü desteği verdiğimizin ve vermeye devam edeceğimizin sözünü verdik. Buradan tüm hemşehrilerimin, özellikle dayanışmanın ve paylaşmanın en makbul olduğu mübarek Ramazan ayında fitre ve zekatlarını resimlerde bulunan hesap numaralarına yatırmalarını ve daha 3 aylık olan bir yavrumuzun hayatına dokunmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki BAŞKAN ŞAHİNER, HİTİT GÜNÜ’NÜN AÇILIŞINA KATILDI